تجهيز کارگاه‌هاي تراش سنگ ‌و صدف هرمزگان به دستگاه‌هاي پيشرفته

«مهدي دريانورد» در گفتگو با خبرنگار ميراث‌ آريا (chtn)، ضمن اعلام اين خبر افزود: آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي هرمزگان در سال جاري با اولويت رشته‌هاي در حال منسوخ و مزيت‌دار دنبال مي‌شود.

او اضافه کرد: معاونت صنايع‌دستي کشور طي سال 90 آموزش رشته‌ سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي و سرمايه‌گذاري در اين عرصه را در اولويت برنامه‌هاي خود قرار داده است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي هرمزگان ادامه داد: طي چند ماهه اخير تعدادي دستگاه پيشرفته تراش سنگ و صدف توسط اداره کل ميراث‌فرهنگي هرمزگان خريداري شده است.

«دريانورد» بيان داشت: در حال حاضر سه کارگاه فعال تراش سنگ و صدف در سطح استان با تجهيزات جديدي که خريداري شده مشغول به فعاليت هستند.

اين مقام مسوول با بيان اينکه هدف توسعه اشتغال در عرصه صنايع‌دستي به عنوان هنر- صنايعي ارزان قيمت است، گفت: عرصه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي از توانمندي‌هاي بسياري براي اشتغالزايي و البته درآمدزايي برخوردار است.

او همچنين از پيگيري بخشي از آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي امسال در مرکز دائمي نمايشگاه‌ صنايع‌دستي بندرعباس خبر داد و تصريح کرد: اين مرکز در محل ساختمان معاونت صنايع‌دستي استان هرمزگان آغاز به کار مي‌کند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگر هرمزگان در ادامه اظهار داشت:‌ در اين ساختمان مرکز آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي از مدتي پيش فعال شده و به آموزش هنرجويان در رشته‌هاي مختلف مشغول است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390071615